Miere Salcam 1 kg - Stupul.ro
Contul meu Mierea de la Aterman Taticul Albinelor Contact
Miere Salcam
Miere Poliflora
Miere Tei
Capaceala
Propolis
Pastura
Nu aveti produse in cos | Moneda: RON, EUR
Cautare
Cautare avansata


Newsletter

Pentru abonare introduceti adresa de e-mail in campul de mai jos.

Home Miere Salcam Miere Salcam 1 kg
45,00 RON

adauga in cos
cantitate

Mierea de Salcam sau  Hrana Vie cum mai este ea denumita datorita continutului ridicat de vitamine , este sortimentul cel mai usor de asimilat si digerat de catre organism, oferind foarte multe beneficii, substante nutritive si bio-active, dar si multa energie.
Este ideala in indulcirea bauturilor, deoarece nu modifica cu nimic nici gustul si nici mirosul acestora.
Poate fi folosita si de diabetici, in cantitati mai reduse, deoarece are un continut scazut de sucroza..

Mierea de Salcam contine peste 435 de substante benefice organismului uman : - vitaminele B1, B2, B,6, B12, B9 (acid folic); enzime, fitohormoni (hormoni vegetali), acizi: lactic, malic, oxalic, citric; flavonide (substante antioxidante), dextrina, factori antibiotici, dar si substante minerale cum sunt: calciu, potasiu, siliciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru, calciu si sulf.
Din punct de vedere al substantelor nutritive, mierea de salcam contine numai 1% proteine si intre 70 si 80% glucide. Este un sortiment de miere mai dulce decat altele.

Mierea produsa de albine din nectarul florilor de salcam este sortimentul de miere care se cristalizeaza (zahariseste) cel mai greu, datorita continutului sau mai bogat in fructoza decat al altor tipuri de miere.Contul meu | Cum cumpar miere si alte produse apicole | Livrare de miere | Mierea de albine | Contact
Termeni si conditii de utilizare si confidentialitate | Confidentialitate